E2000S

E2000S

E2000 Final Audio

E2000 Final Audio

E2000C

E2000C

E2000S

49,00 €

Σχεδιασμός ποιότητας ήχου με βάση την τελευταία ακουστική μηχανική 
απο αποτελέσματα έρευνας. 
Με υψηλή ευκρίνεια και επίπεδη φυσική ποιότητα ήχου, 
αυτό το προϊόν θα μπορούσε να θεωρηθεί ως "πρότυπο".Υψηλής πιστότητας Hi-end ακουστικά ψείρες.

Σε απόθεμα
Κωδ.
FI-E2DALS

Η Final Audio στη σειρά ακουστικών E2000 έχει πραγματοποιήσει το σχεδιασμό ήχου με βάση την τελευταία ακουστική μηχανική και χρησιμοποιόντας αποτελέσματα ψυχολογικής έρευνας. Η Final Audio έχει πετύχει φοβερή ακουστική συχνοτική ομοιογένεια με τη μη χρησιμοποιώντας τη συνήθη μέθοδο δημιουργίας ήχου με την οποία ορισμένες υψηλές συχνότητες υπερτονίζονται, η οποία σας κάνει να νιώσετε ζωντανό ήχο όταν ακούτε για πρώτη φορά, αλλά εξαιτίας αυτού, άλλες συχνότητες γίνονται θαμπές και δύσκολο να ακουστούν.

Μοναδικός μηχανισμός ακουστικού με δυνατότητα περιστροφής

Με το μηχανισμό ταλάντωσης, τα ακουστικά μπορούν να μετακινηθούν αριστερά και δεξιά για τέλεια εφαρμογή. Αυτά εμποδίζουν τις αλλαγές στο σχήμα λόγω του ανοίγματος του ακουστικού που έρχεται σε επαφή με το αυτί. Ο ήχος μεταδίδεται απευθείας στο τύμπανο, παρέχοντας καθαρό ήχο.

Δυναμική μονάδα οδήγησης 6,4 mmφ

Η ακρίβεια για τη συναρμολόγηση των εξαρτημάτων για τη μονάδα οδηγού είναι υψίστης σημασίας. 
Η δυναμική μονάδα οδήγησης της Final Audio διαμέτρου 6,4 χιλιοστών μικρού ανοίγματος μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ακρίβειας για αυτό όλο το εύρος συχνποτήτων.

Εξαιρετικά άκαμπτο περίβλημα από αλουμίνιο + ανοξείδωτο ατσάλι

Σε σύγκριση με ένα πλαστικό περίβλημα, αυτό το περίβλημα κατεργάστηκε από αλουμίνιο με ένα φινίρισμα Alumite υποστηρίζει σταθερά τη μονάδα οδηγού και καταστέλλει άσκοπους κραδασμούς. Η σειρά E2000 της Final Audio είναι σχεδιασμένη για τον ώριμο ακροατή, έχει 
ένα απλό σχήμα και μια υφή υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με αυτό που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κλασική ποιότητα ήχου. 

Υπάρχει ένα άνοιγμα στο πίσω μέρος του περιβλήματος το οποίο ενεργεί για να επεκτείνει τη ζώνη αναπαραγωγής του σε
χαμηλές συχνότητες. Για να αποφευχθεί η διαρροή ήχου από τα ανοίγματα υπάρχει ένα φίλτρο μέσα, και το πλέγμα ανοξείδωτου χάλυβα έχει προστεθεί στο εξωτερικό.

Κατασκευαστής Final Audio
τύπος in-ear
Ευαισθησία 102 dB/mW
Αντίσταση 16Ω
Driver Unit 6.4mm
Μήκος Καλωδίου 1.2m
Συνδεσιμότητα 3.5mm
bluetooth Όχι
Βάρος: 0.0130
Χαρακτηριστικά
Κατασκευαστής Final Audio
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:E2000S