Ιστολόγιο

 1. Hes 2020

  https://www.facebook.com/Orpheus.Audio.Center/videos/509725933042717/

  Read more »
 2. EVENT 19/11/2019

  Παρουσίαση CLEARAUDIO President hotel in athens 19/11/2019. Η Clearaudio είναι μια εταιρίας leader στο χώρο του αναλογικού ήχου. Στην εκδήλωση ο κ.Robert Suchy , CEO της εταιρίας, παρουσίασε τα τελευταία μοντέλα της Clearaudio.

  Read more »
 3. PRO-JECT T1 Turntable Review

  T1 Pro-ject audio turntable

  Read more »
 4. Παρουσίαση clearaudio Greece

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Την Τρίτη 19/11/2019 κ`ωρα 18:00 στό ξενοδοχείο PRESIDENΤ (Λ.Κηφισίας 43), αίθουσα COSMOS η ΟPREUS AUDIO σε συνεργασία με την CLEARAUDIO, μιας εταιρίας leader στο χώρο του αναλογικού ήχου, σας προσκαλεί στην παρουσίαση τον τελευταίων μοντέλων της. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και θα παρουσιάσει ο κ.Robert Suchy , CEO της εταιρίας.Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιετέρος 

  Read more »
 5. CD35/I35 Prisma

  Νικήτρια ενός περσινού βραβείου EISA, η Primare συνεχίζει νικηφόρα με τον ενισχυτή Ι35 και το CD35 Prisma CD/network player. Ο ενισχυτής αποτελεί μια απλή αλλά εξαιρετικά εύηχη, πλήρως αναλογική σχεδίαση που παρέχει άφθονη ισχύ μέσω της ενίσχυσης UFPD2 της εταιρίας. Η αρθρωτή σχεδίαση σημαίνει πως μπορείτε να προσθέσετε το τμήμα DAC της Primare και το τμήμα δικτύου/multiroom, όταν το επιθυμήσετε. Το CD35 Prisma CD player είναι επίσης πλήρως δικτυωμένο, προσφέροντας ενσύρματη και ασύρματη συνδεσιμότητα για το AirPlay, το Bluetooth και το Spotify Connect και με το ενσωματωμένο Chromecast παρέχει πρόσβαση σε χιλιάδες υπηρεσίες ροής. Αυτό είναι πολύ περισσότερα από ένα απλό σύστημα CD player/ενισχυτή: είναι το μέλλον του οικιακού ήχου υψηλής ανάλυσης.

  Read more »
 6. Uniti Atom Eisa

  Είμαστε πολύ υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι το Uniti Atom έχει λάβει αυτό το διάσημο βραβείο, το οποίο επιλέχθηκε από μια ομάδα διεθνών κριτών με τα κριτήρια να βασίζονται στην πιο εξελιγμένη τεχνολογία και τα επιθυμητά χαρακτηριστικά με κορυφαίες επιδόσεις.

  Read more »